Администратор

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
dekra
Job Overview

Пазарот за животно осигурување во Македонија официјално започнува да се развива во 2005 година со основање на првата компанија за осигурување на живот во земјава Кроациа Осигурување – Живот АД Скопје. Компанија која низ годините се издвои себе си како ЛИДЕР на пазарот за животно осигурување,  компанија која за македонските граѓани претставува синоним за сигурност и квалитет благодарение на своите вработени и грижата за клиентите.

Во име на Кроациа Осигурување – Живот АД, Декра ја огласува позиција:

Администратор

Квалификации:

 • Минимум 1 година работно искуство на слична позиција;
 • ВСС;
 • Познавање на Excel;
 • Аналитички способности;
 • Комуникативни способности;
 • Способност за работа со нумерички податоци.

Кроациа Осигурување – Живот уште од првиот ден Ви нуди:

 • Вработување на полно работно време
 • Конкурентна плата и бенефиции
 • Континуирано вложување во личниот и кариерен развој на секој вработен во Кроациа Осигурување –Живот

Доколку се гледате себе си како дел од семејството на Кроациа Осигурување – Живот и можете да одговорите на предизвиците на овој  бизнис сектор на позицијата Администратор, Декра Ве охрабрува да аплицирате на следнава е-маил адреса: rabota@dekra.mk, најдоцна до 30.04.2019 год. со назнака на позицијата за која аплицирате.

Share with friends
Job Detail
 • Offered Salary (DEN)-
 • Career LevelEntry (0-2 yrs)
 • Experience1 - 2 Years
 • GenderBoth
 • Education levelCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.