ASP.NET (Junior) Програмери

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
cuspis
Job Overview

Пожелно е познавање на:

 • ASP.NET WebForms/MVC
 • C#
 • MS SQL
 • HTML
 • CSS
 • Javascript
 • JQuery
 • JSON
 • Web Services
 • HTML5
  *пожелно е познавање на DevExpress и Xamarin контроли

Од Вас очекуваме:

 • Самостојно и совесно извршување на секоја задача
 • Решавање на задачите во рамките на зададениот рок
 • Самостојност и одговорност во работата

Подготвеност за работа во тимНие ви нудиме:

 • Она што нудиме е пријатна атмосфера за работа со “кул” колеги кои ќе ви помогнат да ја започнете или надоградите својата кариера токму кај нас.
 • За студентите кои немаат дипломирано, нудиме флексибилно работно време, бенефит преку кој ќе можат истовремено да ги довршат своите студии но и да стекнат работно искуство, секако многу важно за добар почеток на својата професионална кариера.

Доколку сте заинтересирани за оваа работна позиција пратете своја биографија во PDF формат на следнава e-Mail адреса:
office-mk@cuspis.com

Share with friends
Job Detail
 • Offered Salary (DEN)-
 • Career LevelEntry (0-2 yrs)
 • ExperienceNone
 • GenderBoth
 • Education levelCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.