IT System Engineer

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
ultra
Job Overview

Ултра ДОО – водечка компанија во IT индустријата во Македонија има потреба од лице кое ќе работи на позиција IT System Engineer.

 • Завршено соодветно образование
 • Со или без работно искуство
 • Основно познавање на серверски оперативни системи (Windows/Linux)
 • Основно познавање на apache, nginx, mysql, IIS
 • Основно познавање на компјутерски мрежи
 • Секое дополнително знаење и искуство во IT индустријата ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик

Возачка дозвола Б-категорија не е задолжителна, но ќе се смета за предност. Сертификати, уверенија и дипломи исто така ќе се сметаат за предност.

Ве покануваме да аплицирате со испраќање кратка биографија (CV) на e-mail: konkurs@ultra.com.mk, со назнака за “IT System Engineer ” заклучно со петок 14.04.2019. Само кандидатите што ќе влезат во потесниот избор ќе бидат повикани на разговор.

Share with friends
Job Detail
 • Offered Salary (DEN)-
 • Career LevelEntry (0-2 yrs)
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • Education levelBachelor Degree
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.